Serviceavtal för minireningsverk

Serviceavtal minireningsverk & fosforfällor

Vi är auktoriserad servicepartner till Uponor Infra AB och vårt dotterbolag AP Service Sverige AB erbjuder serviceavtal för minireningsverken  Uponor Clean 1, WehoMini, WehoPuts och Uponor fosforfällor på västkusten.

Vi kan erbjuda er:
Regelbunden service för ert minireningsverk, fri levererans av förbrukningsmaterial (flockningsmedel & slampåsar) i samband med service och årlig rapport till kommunen (vid behov). Vid varje servicebesök fyller vi i en servicerapport och dokumenterar alla funktioner. Har du tecknat serviceavtal med oss ingår det givetvis telefonsupport vid eventuella driftsstörningar. 

och/eller:
akut service, vid behov kontaktar ni oss.

Serviceavtalet kostar inget extra, vi fakturerar alltid för utförd service i efterskott.
Med hjälp av våra fullt utrustade servicebilar kan vi oftast åtgärda eventuella problem/driftsstörningar på plats i samband med servicebesöket. Vi utför service enligt tillverkarens rekommendationer och använder original reservdelar. Vid akuta driftsstörningar erbjuder vi extraordinär service.

Kontakta oss för aktuella priser! 

Driftsavtal för större reningsverk

Vi erbjuder Drifts- & serviceavtal för större reningsverk som kräver tillsyn flera gånger om året. Vi utformar Drifts- & serviceavtalet i enlighet med era behov och önskemål. Kontakta oss för mer information!

Aktuta driftsstörningar

Ring oss på 031-921198 och tala in ditt meddelande. Telefonsvararen lyssnas av kontinuerligt och vi återkommer till dig så snart vi kan.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen