Minireningsverk

Vi säljer godkända minireningsverk;
Uponor Clean 1
WehoPuts

WehoMini
Minireningsverken tillverkas av Uponor, är lämpliga för nordiskt klimat och är givetvis CE-märkta enligt EN 12566-3.

Rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning hos oss på vårt kontor i Torslanda, då vi går igenom de olika minireningsverkens egenskaper och förutsättningar för att installeras på er fastighet. Vi kan även lämna en ungefärlig total kostnadsbild, men vi hänvisar till våra samarbetspartners för installation (om ni inte har en egen entreprenör som ni vill använda) och som gärna lämnar offert när tillståndet är klart.
Kommer vi fram till ett förslag som ni vill gå vidare med hjälper vi er att fylla i ansökan till kommunen.
Väljer ni att köpa tekniklösningen från oss, gör vi ett kostnadsfritt besök på plats för att säkerställa att det är en fungerande lösning.

Serviceavtal

Vi erbjuder Serviceavtal för mindre minireningsverk och Drifts- & serviceavtal för större reningsverk, läs mer om Serviceavtal här!

Vi är auktoriserad servicepartner till Uponor Infra AB.

Serviceavtalet kostar inget extra, vi fakturerar alltid för utförd service i efterskott.
Med hjälp av våra fullt utrustade servicebilar kan vi oftast åtgärda eventuella problem/driftsstörningar på plats i samband med servicebesöket. Vi utför service enligt tillverkarens rekommendationer och använder enbart original reservdelar. Vid akuta driftsstörningar erbjuder vi extraordinär service.

BDT-avlopp

BDT-avlopp betyder avloppsvatten från bad, disk och tvätt. Detta kallas även gråvatten och har normalt sett stor volym, men ringa belastning om man undantar fosfat från tvål och tvättmedel.

Vi säljer Uponor BDT Easy och BioBox med tillbehör.

Cinderella förbränningstoalett

Vi säljer Cinderella förbränningstoaletter och tillbehör.

 Vi visar gärna vår Cinderella Comfort Display demo-toalett på Flygfältsgatan 9 i Torslanda. Kom gärna och titta, men stäm av med oss först så att vi är på plats när du kommer.  

Vi har 1 st Cinderella Comfort på lager i Torslanda, som finns tillgänglig för upphämtning (ej leverans). Vid leverans är det ca 2 månaders leveranstid.

Totalsumma:
    Till kassan