Servicetekniker sökes!

Servicetekniker sökes!

Som servicetekniker hos AP Service Sverige AB kommer du framför allt utföra serviceunderhåll och ge teknisk rådgivning/support på minireningsverk . Systematisk felsökning och problemlösning är också en del av arbetsuppgifterna. Arbetet kommer att utföras framför allt i Västra Götaland, där arbetsdagen påbörjas och avslutas i Torslanda,  men ett fåtal övernattningar/år ingår i tjänsten. Du kommer också att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som samarbetspartners. Lätt för att lära ny teknik, lyhörd och problemlösning är nyckelord för dig och din roll.  En del tunga arbetsmoment ingår.  

Dina huvudsakliga uppgifter

Serviceunderhåll på minireningsverk
Teknisk rådgivning och support
Provtagningar av avloppsvatten

Din profil

Erfarenhet som servicetekniker
Kunskap om styr/reglerteknik
Praktiskt handlag
Kunskap/erfarenhet av branschen är meriterande
Bra svenska i tal och skrift
Du tycker om att arbeta strukturerat och självständigt
B-körkort är ett krav


Tjänsten kan även passa dig som söker nya utmaningar, din kompetens inom service är viktigare än teknikkunskapen inom vårt område. Vi ser till att du erhåller rätt kompetens genom vårt interna utbildningsprogram för de produkter och tjänster vi tillhandahåller.

Vi är ett litet familjeföretag som söker dig som vill vara med och påverka och utveckla företagets serviceavdelning. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har flexibla arbetstider och erbjuder friskvårdsbidrag. 

Känner du igen i dig ovanstående är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande.

Ansökan med CV skickas till jobb@avloppsproffsen.se

Frågor besvaras av Inno Päts 0703-922111 eller Thea Päts 0705-263926

AP Service Sverige AB är ett litet familjeföretag som arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en av de ledande aktörerna inom serviceområdet i Sverige. Våra huvudprodukter är minireningsverken Uponor Clean 1, WehoPuts och WehoMini. Vi är verksamma framförallt på västkusten med kontor och lager i Torslanda.

2021-04-27 10:12
Totalsumma:
    Till kassan