BioBox Gråvattenfilter

Biobox tillverkas i Finland av Raita Environment och rengör vattnet utifrån naturliga metoder. Vattnet renas när det långsamt rinner genom filtren där mikrober (som växer till sig naturligt i filterelementen) rengör från näringsämnen. De filter som används till BioBox är kompakta och effektiva och filtren motsvarar ca 12m2 traditionell infiltrteringsbädd. Den biologiska rengöringsförmågan är stor och de koncentrerade filtren reagerar effektivt på variationer utifrån användandet. bioBox är lite i storlek och kan lätt installeras i trånga utrymmen i fritidsfastigheter.

BioBox M är ett reningssystem för det lilla boendet. Standardanordningen är tillräcklig för ett mindre fritidshus eller en bastu.

BioBox M

Renar 50 l/timme eller 400 liter/dygn

BioBox XL är en flexibel gråvattenrenare. Grundutförandet är tillräckligt för ett vanligt fritidshus. Kapaciteten kan dock ökas för att motsvara belastningen för ett permanentboende.

BioBox XL

Renar 75 l/timme eller 600 l/dygn

BioBox XL Plus är en gråvattenrenare med högre kapacitet än sin syster XL. Den ökade kapacitetetn i BioBox XL Plus görs med hjälp av ett utökat filterpaket som har en högre reningsgrad.

BioBox XL Plus

Renar 125 l/timme eller 750 l/dygn

Förhöjning 60 cm

Förhöjning 60 cm till BioBox XL vid nedgrävning.

HS infiltreringspaket

För en bra spridning

Biomodulpaket

För ännu högre reningsgrad

Filtersats Biobox XL

Komplett filtersats till BioBox XL

Totalsumma:
    Till kassan